Tips

Zoekt u inspiratie elders? Prima! Kijk ook eens op de volgende websites:

Maak een lied.nl

De ervaren workshopleider en docent muziek Benjamin Elshout maakt met de deelnemers een pakkende rap of zangtekst, met een mogelijk al van tevoren gekozen thema. Na wat bijslijpen en oefenen voeren de deelnemers het voor elkaar uit en wordt het opgenomen. Luid applaus en plezier zijn vanzelfsprekende ingrediënten. Het opgenomen lied krijgen de deelnemers op cd mee naar huis. De workshop duurt één tot anderhalf uur

CosaNosa Stand-Up Clowning

cosanosaCosaNosa is een groep clowns op zoek naar absurditeit, kwetsbaarheid,humor, wanhoop, mislukking en succes. Ze spelen in het theatersport-circuit, hebben hun eigen stand-up-clowning voorstellingen en kunnen ook met evenementen of thema-presentaties uit de voeten.

De Jazz Centrale

Bent u op zoek naar een swingend jazz trio om uw feest of zakelijke bijeenkomst een extra dimensie te geven? De Jazz Centrale kan u van dienst zijn.

Siri Groepsactiviteiten

formule zeepkistEvenementenbureau voor een spraakmakend feest, bedrijfs- of verenigingsactiviteit: Murder Mystery, Video Quest, Clips and Claps, Formule Zeepkist, Meer met Minder, Siri Typetjes, Video Commercial en vele andere activiteiten.

MediClowns

Stichting MediClowns is een organisatie die het bemoedigt volwassen mensen op te laten bloeien door een positief moment tijdens hun ziekte of oude dag. Het concept voor hun optreden in ziekenhuizen en verpleeghuizen draagt de naam “Humanitarian clowning”. De clowns van Stichting MediClowns brengen liefde, aandacht en ontspanning bij zieke en eenzame mensen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.