Workshops

Improvisatie workshop

Een workshop improvisatie is een leuke manier om uit een vast stramien of denkpatroon te stappen. De deelnemers leren vrij te associëren, hun fysieke mogelijkheden (spel, geluid, zang) te ontdekken en hun gevoel te volgen. Met behulp van eenvoudige oefeningen worden nieuwe mogelijkheden zichtbaar.

Theatersport workshop

staan-zitten-liggenTheatersport is een specifieke improvisatievorm die dankzij de Lama’s inmiddels bij een groot publiek bekend is. Er zijn veel spelvormen van waaruit een theatersport-team kan starten met een improvisatie. Deze spelvormen zijn vaak laagdrempelig en zijn leuk om te ervaren tijdens een workshop. Aandachtspunten zijn samenspel, acceptatie, geen plannetjes maken, focus, vertrouwen en de basisinstelling: “Ja leuk! dat heb ik altijd al gewild!”

Maatwerk

Heeft een u geweldige bedrijfsstrategie ontwikkeld of wilt u een thema binnen uw organisatie lanceren? Laat uw medewerkers daar dan mee spelen of laat uw klanten hier op een speelse manier mee kennismaken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.